Xbox 360 Avatars: Videó prezentáció

2008. szeptember 21.
2.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Beköszöntött az ősz, szinte a nagy semmiből, hirtelen, ám ezen megállapítás sajnálatos módon csak az időjárásra igaz, ettől még semmi sem érkezik korábban kedvenc berendezéseinkre, viszont lassan, de biztosan életre kel a konzolos piac.

A nyári szunnyadásból felébredve sok-sok újdonságot kapunk kedvenc masináinkra. Ilyen például a "New Xbox Experience" is, amely valamikor ősszel debütál a Microsoft aktuális gépezetén.

Hallottál már róla, de nem voltál képben? Sejted, hogy mi lapul a név mögött, de nem volt komolyabb rálátásod? Sosem hallottad és még csak futólag sem láttál róla semmit mostanáig? Semmi gond, a legjobb helyen jársz, katona, innen most el se mozdulj, választ kapsz kérdéseidre. Az Avatars, a hamarosan érkező frissítéssel kerül fel a redmondiak masináira, amely megajándékozza a felhasználókat egy saját avatar kreátorral, a Rare jóvoltából.

A rendszer meglehetősen hasonlatos a Nintendo Wii Mii-jeihez. A Microsoft is átmegy lazába, lesz egy korrekt system, amellyel konnyedén testre szabhatóvá válik az avatarunk, a digitális mi. Gyakorlati működése, dizájnja és kivitelezése megtekinthető, egy vadonatúj bemutató videó segítségével. Egy nagyobb adag casual injekció a tömény hardcore áradat forrásába. Íme!

#tv#
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 1 napja

Én ezzel az avatar csinálással elég sokat elvoltam!Már majdnem elfelejtettem játszani!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja