Advertisement

Xbox Series X: a nevem Xbox, simán Xbox!

2019. december 17.
10.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyszer és mindenkorra helyre tette a kellemetlen csengésű Xbox Series X konzol körüli névbotrányt a Microsoft, miután a cég szóvivője a Business Insider munkatársainak arról beszélt, hogy az új masinájuk neve csak simán Xbox.

Mint kiderült, a Series X csak a modellnév, de valójában ők is csak simán Xbox-nak hívják a gépet, a teljes elnevezés, avagy az Xbox Series X pedig csak egy megfelelő háttér ahhoz, hogy a jövőben újabb konzolokkal bővítsék a brandet, vagyis a redmondi óriás a következő generációban már biztosan nem csak egyetlen Xbox-ot szeretne piacra dobni.

Nyilván pontos részletekről még nem beszélt a Microsoft, de azt azért nem árt tudni, hogy a névadásban mindig is gyengék voltak, az Xbox 360 például teljesen logikátlan döntés volt az első Xbox után, majd az egészet megfejelték az Xbox One-nal, ami a konzolsorozat harmadik tagja volt, tehát ne lepődjünk meg azon, hogy most sem sikerült semmi értelmessel vagy logikussal előrukkolniuk.
4 hozzászólás

WickedSick

2 éve, 3 hónapja és 15 napja

A Wii U esetében már egyszer sült fel konzol névválasztás miatt (bár ott nemcsak ezzel volt gond, de alaposan nyomott a latba), az ember azt hinné, hogy mások már nem futnak rá erre, erre tessék...

válasz erre

Direktor

2 éve, 3 hónapja és 15 napja

Hihetetlen, mennyire gyenge PR-ban a Microsoft!

válasz erre

muki

2 éve, 3 hónapja és 15 napja

Az a **** hogy már megint magyarázkodniuk kell. Rohadtul nem megy ez a névválasztás dolog nekik.

válasz erre

Tommy

2 éve, 3 hónapja és 15 napja

Akkor mondjuk a reklámfilmben is csak ennyinek kellett volna lenni és nem lenne probléma!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja