Xbox One-on az első részt kapják ajándékba a Dark Souls 3 előrendelői

2016. február 17.
3.0171
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Microsoft ausztrál részlege idő előtt kiszivárogtatta a hírt, Major Nelson - avagy Larry Hryb - nem tehetett mást, minthogy megerősítette, milyen előrendelői ajándékkal is kedveskednek majd az Xbox One-os tábornak a Dark Souls 3-hoz.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy nem csak Ausztráliában, hanem az egész világon élni fog a lehetőség, ezáltal aki digitális formában, közvetlenül a kiadótól rendeli elő a játékot, az biztosan megkapja majd ajándékba a nagyszerű első Dark Souls-t is, méghozzá visszafelé kompatibilitás segítségével.

Ha mindez nem lenne elegendő, Major Nelson szerint a Standard és a Deluxe kiadások előrendelői még garantált hozzáférést kapnak majd a Season Pass-hoz is, szóval igencsak érdemes lesz elgondolkodni az elővásárláson.
4 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Adhatták volna a másodikat is. Így hogy néz már ki, megvan valakinek az első, meg a harmadik? Mondjuk nyilván azok veszik meg az új részt, akiknek az előzők tetszettek, tehát így nem lesz gond, nekik viszont nem is kell majd az első rész sem, mert megvan már nekik.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Paint írta:
És akinek már megvan az első rész 360-ra?
Az valószínűleg így járt... Maximum a régit el tudod adni...

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez nagyon király akció. Imádom ezt a visszafelé kompatibilitást!

válasz erre

Paint

3 hónapja, 2 hete

És akinek már megvan az első rész 360-ra?

válasz erre
Dark Souls 3
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Akhad profiljaRyutheStaR profiljaAngryKnight profiljaMarduk profiljawegh profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaQhue profiljakylx profiljamarco profiljaPöpp profiljakakkor profiljaLaci721 profilja