Xbox One-hoz is kapható lesz a legendás Duke kontroller

2017. szeptember 22.
3.5941
Maniac profilja, adatai
Maniac
A lapátkezű játékosok örömére Xbox One-on is visszatérhet az eredeti Xbox konzol legendás Duke kontrollere, amiről maga Seamus Blackley rántotta le a leplet a Twitteren keresztül, ahol egyelőre csak az eredeti változatról mutatott be egy képet a rajongóknak.

Emberünk egyelőre bővebb részletekkel nem szolgált ezzel kapcsolatban, bár egy kérdésre még válaszolt a közösségi oldalon, amiből kiderült, hogy a Hyperkin által gyártott vezérlő az eredeti dizájn alapján, de részben megújult külsővel és megannyi modern újdonsággal érkezik.

Aki esetleg nem ismerné a Duke kontroller történetét, röviden és tömören az irányító egyfajta megváltás volt az eredeti Xbox megjelenését követően, lévén kontrollerét mindenki utálta, de főként a nagyobb kezű játékosok nem tudtak mit kezdeni vele, így ez a felfújt kiadás nekik kínál egy kis könnyítést. Illetve kínál hamarosan Xbox One-on is!


6 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Elég ronda, de ha valakinek ez kell akkor oké.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 3 hete

Ez elég csúnyácska. Nekem nem volt még sok kontroller a kezemben, X360 és PS3 közül viszont nekem egyértelműen a PS-é a kényelmesebb. És ugye a PS4-é majdnem ugyanaz, szóval szerintem ott sem lenne kérdés.

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 3 hete

Nem rossz kontroller, de számomra a 360-é a legkényelmesebb.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 3 hete

Hát ez nagyon komoly

válasz erre

muki

11 hónapja, 3 hete

Az jó nagy dög!

válasz erre

Tuttu13

11 hónapja, 3 hete

Havernek alapba ilyenje volt! Imádtuk! A fekete és fehér gomb kissé kieső helyen van, de nem is volt gyakran használ dolog hozzárendelve...
Ezzel nyomtuk a Far cry instincts-et. Jó volt

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaYanez profilja