Xbox One klienst kapott a Beam

2017. február 19.
3.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az online streamek néhány év alatt rendkívül népszerűek lettek a játékosok körében, sokan nézik, ahogy a profik versengenek vagy éppen gyakorolnak, de számos nem profi streamer is szép közösséget épített már fel.
Advertisement

Az elsődleges platform továbbra is az Amazon kezében lévő Twitch, de a YouTube is nagy erőfeszítéseket tett az élő online közvetítésekben való fejlődését. A Microsoft sem akar nagyon lemaradni és az Amazon-hoz hasonlóak ők is a felvásárlás mellett döntöttek.

A választásuk a Beam-re esett, mely számos interaktív lehetőséget kínál a nézőknek és a streamereknek, ugyanakkor még bőven van mit csiszolni rajta. Az új változatot nem is olyan régen mutatták be, az újabb frissítésnek pedig néhány Xbox Insiders tag örülhetett.

Bemutatták ugyanis a Beam Xbox One kliensét, mely mások nézésére és saját közvetítés indítására is alkalmas. A vállalat ráadásul azt is tudatta, hogy néhány héten belül, a GDC 2017 keretein belül újabb lehetőségeket mutatnak be arra, hogy a néző interakcióba lépjen a streamerrel.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Jó ha van minden féle stream kliens konzolokra meg videómegosztók. mosolygó smiley
Gondolom PS-re nem fog jönni.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Én magam nem nagyon nézem mások közvetítését, de feleslegesnek sem tartom. Mások játékából is sokminden kiderülhet, akár az, hogy akarom e én azt a játékot, akár valami segítség, ha már nekem is megvan a játék, de még kezdő vagyok.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Egyetlen ismerősöm sincs aki használná. Nem tudom elképzelni hogy sikeres platform a Twitch mellett...

válasz erre

muki

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Annyira értelmetlennek találom hogy hihetetlen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja