Xbox Game Pass: mit szólnál 100 játékhoz havi 3000 forintért?

2017. február 28.
3.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy egészen új, de korántsem szokatlan ötlettel állt elő a Microsoft az Xbox One-tulajdonosok számára, lévén Xbox Game Pass név alatt megalkottak egy olyan előfizetési rendszert, amelynek részeként 10 dollárért havi 100 játékhoz férhetünk hozzá.

A rendszer kicsit olyan, mint az az EA Access, annyi különbséggel, hogy itt a közel 3000 forintos havidíj ellenében egy teljes hónapig sok-sok játékot élvezhetünk különféle kiadóktól, így Xbox One-ra és korábban Xbox 360-ra megjelent címeket egyaránt.

Bár végleges listánk még nincs, a Microsoft már bejelentette, hogy az első érintett alkotások között biztosan megtalálható lesz a Halo 5: Guardians, a Payday 2, az NBA 2K16 és a SoulCalibur 2 is, de olyan kiadóktól találhatunk még majd címeket, mint a 2K, az 505 Games, a Bandai Namco Entertainment, a Capcom, a Codemasters, a Deep Silver, a Focus Home Interactive, a SEGA, az SNK CORPORATION, a THQ Nordic, a Warner Bros. Interactive Entertainment vagy a Microsoft Studios.

Xbox Game Pass: mit szólnál 100 játékhoz havi 3000 forintért? - 2. kép

Az Xbox Game Pass előfizetés egyébiránt a 10 dollár ellenében korlátlan hozzáférést nyújt majd a játékokhoz - Gold előfizetés nélkül is, bár ilyenkor csak az egyjátékos módot élvezhetjük -, ellenben a lehetőség csak addig él majd, amíg van aktív előfizetésünk.

Az Xbox Game Pass által mindemellett bizonyos játékokra és DLC-kre komoly kedvezményeket is elérhetünk majd, azt azonban még nem tudni pontosan, hogy mikor indulhat a lehetőség, de az biztos, hogy valamikor tavasszal.
5 hozzászólás

1000feri

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

úgyis lesz benne valami csavar...

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nem hiszem hogy ez összejönne. Komolyan már nem volt elég a visszafele kompatibilitás? Most jön még az streaming szolgáltatás is? Nagyon el van keseredve az MS.

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez nagyon jól hangzik!

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ezt főleg X360 játékokkal fogják teletömni. One-ra szerintem nincs is 100db értelmes játék.

válasz erre

kpal

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Végre valami van az xbox háztáján is.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaDNS profiljamarco profiljagokuvsvegita profiljaSunyi78 profiljaManiac profiljaMarduk profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaleventecos profilja