Xbox Game Pass: jövő héttől már bérelhetjük is az Xbox-játékokat

2017. május 24.
3.0931
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy Xbox Game Pass név alatt már korábban beharangozott legújabb szolgáltatásuk várhatóan június 1-jén, avagy jövő pénteken rajtol majd el hivatalosan is, amivel végre bérelhetővé válnak az Xbox-játékok.

A szolgáltatás várhatóan 10 dollárba kerül majd havonta, és több mint 100 videojátékhoz biztosít hozzáférést már az induláskor is, ezáltal alig 3 ezer forintért minden hónapban szabadon válogathatunk az Xbox-katalógusból, így Xbox 360 és Xbox One-játékokat egyaránt lehetőségünk nyílik majd kölcsönözni általa.

Ha érdekel a lehetőség, de előtte inkább kipróbálnád, akkor van egy jó hírünk: az Xbox Game Pass egy 14 napos trialt is kapni fog, aminek jóvoltából két héten át ingyen lehet majd tesztelni a kölcsönzős lehetőséget.

5 hozzászólás

Xelosz

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Partra vetett halak

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Rájöttek hogy nekik is kellene ha már a konkurenciának már egy jó ideje van.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez nem rossz ajánlat.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem is kérnek érte sokat, meg is lepett. Egy hónap alatt 4-5 játék is végigjátszható, gyakorlatilag aprópénzért játszol egy játékkal. De a 14 napos trial is jó, az is elég 2 játékra

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hoppá! Tetszik a PS now kedves Microsoft?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaMarduk profiljaLaci721 profiljakadaj profiljagery1113 profiljaAndiTibi0315 profiljamarco profiljaWillThaWheel profilja