Xbox Game Pass: jól indított a játékkölcsönzős szolgáltatás

2017. május 30.
4.2521
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az Xbox Game Pass indulására hivatalosan csak holnap kerülhet majd sor, aki azonban Xbox Live Gold előfizető, az már május 24-e óta nyúzhatja az Xbox One játékkölcsönzős szolgáltatásának próbaváltozatát, amely Phil Spencer szerint nagyon erősen indított.
 

Az Xbox divízió vezére egy rajongó visszajelzésére válaszolva reagálta mindezt a Twitteren keresztül, és bár konkrét adatokról nem hallottunk, ellenben az erősnek titulált kezdés azt jelentheti, hogy talán sikerre vitte újító ötletét a Microsoft.

Aki esetleg nem tudná, az Xbox Game Pass egy olyan játékkölcsönzős szolgáltatás, aminek jóvoltából a 10 dolláros havidíj ellenében már most több mint 100 Xbox One-os és Xbox 360-as videojátékot nyúzhatunk szabadon addig, amíg aktív előfizetéssel rendelkezünk.


4 hozzászólás

Xelosz

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez egy jó ötlet van olyan game amit nem vennék meg de néha tolnám de nem akarok warezolni és a kölcsönzés jó megoldás. mondjuk én nem rendelkezem boxal és nem is fogok de végre ötletelnek valamit

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

A semminél több úgyhogy jó hogy kipróbálják az Xbox használók.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az ingyenes időszakban persze, hogy sokan használják. Majd az előfizetők számára leszek kíváncsi, de azt meg nyilván nem mondja el a Micro, szokás szerint.

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Engem nem győzött meg, szeretem megvenni azt ami kell.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profilja