Xbox Game Pass: jól indított a játékkölcsönzős szolgáltatás

2017. május 30.
4.2931
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az Xbox Game Pass indulására hivatalosan csak holnap kerülhet majd sor, aki azonban Xbox Live Gold előfizető, az már május 24-e óta nyúzhatja az Xbox One játékkölcsönzős szolgáltatásának próbaváltozatát, amely Phil Spencer szerint nagyon erősen indított.

Az Xbox divízió vezére egy rajongó visszajelzésére válaszolva reagálta mindezt a Twitteren keresztül, és bár konkrét adatokról nem hallottunk, ellenben az erősnek titulált kezdés azt jelentheti, hogy talán sikerre vitte újító ötletét a Microsoft.

Aki esetleg nem tudná, az Xbox Game Pass egy olyan játékkölcsönzős szolgáltatás, aminek jóvoltából a 10 dolláros havidíj ellenében már most több mint 100 Xbox One-os és Xbox 360-as videojátékot nyúzhatunk szabadon addig, amíg aktív előfizetéssel rendelkezünk.


4 hozzászólás

Xelosz

1 éve, 19 napja

Ez egy jó ötlet van olyan game amit nem vennék meg de néha tolnám de nem akarok warezolni és a kölcsönzés jó megoldás. mondjuk én nem rendelkezem boxal és nem is fogok de végre ötletelnek valamit

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 20 napja

A semminél több úgyhogy jó hogy kipróbálják az Xbox használók.

válasz erre

totyak

1 éve, 20 napja

Az ingyenes időszakban persze, hogy sokan használják. Majd az előfizetők számára leszek kíváncsi, de azt meg nyilván nem mondja el a Micro, szokás szerint.

válasz erre

muki

1 éve, 20 napja

Engem nem győzött meg, szeretem megvenni azt ami kell.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja