XBlades: Ayumi képekről kacsint rád!

2009. január 07.
2.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az X-Blades névre keresztelt játékot sokan zárták szívükbe az elmúlt hetek, hónapok alatt, elsősorban nem kizárt, hogy férfi honfitársak estek áldozatul Ayumi varázslatos aurájának.

A hölgyemény igaz, hogy csak anime változatban köszön vissza majd képernyőnkön, de bájossága szinte ellenhálhatatlan és minimum egy kislányos szeretetet megérdemel mindenkitől. Igaz, a frissen befutott screenshotokon Ayumi még mindig harcol és varázsol, mint egy igazi kemény csajszi, de tudjuk nagyon jól, hogy nemes célért küzd.

A százszor elismételt Tomb Raider anime változatban hasonlat hamarosan bebizonyosodik, hiszen már csak néhány nap van hátra a játék megjelenéséig. Ayumi történetei hatalmas izgalmakat fognak nyújtani a játékosoknak, ahol a harc, a varázslás és egyéb finomságok mellett az akrobatika és az ügyesség is előtérbe fog kerülni, akár csak előbb említett hasonmásánál. Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor plusz pontként fogható fel az anime stílusban fogant ábrázolásmód, ami ha nem is szokatlan a játékosok előtt, mindenképpen pozitív irányba dönti a mérleg nyelvét.

Nem is maradt más hátra, mint a frissen befutott képek áttanulmányozása, a játékról bővebb információkat pedig az oldalon visszakeresgélve találhatsz.


XBlades: Ayumi képekről kacsint rád! - 2. kép


XBlades: Ayumi képekről kacsint rád! - 3. kép


XBlades: Ayumi képekről kacsint rád! - 4. kép


XBlades: Ayumi képekről kacsint rád! - 5. kép


2 hozzászólás

Lac

16 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nekem viszont holnap lesz konfigtápolás, amin remélhetőleg gyönyörűen fog futniröhögő smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 7 hónapja és 7 napja

Sajnos az én gépem valószínűleg kevés lesz,így maradnak a képek..szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja