X99-es gamer apróságot mutatott be a Gigabyte

2014. november 19.
1.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Gigabyte egyre szélesebb kínálattal rendelkezik az alaplapok piacán, az pedig cseppet sem meglepő, hogy a játékosok számára is jó néhány ajánlatuk van a hazai piacon, az viszont elég érdekes döntés volt a részükről, hogy egy apró, ám mégis csúcskategóriás gamer alaplapot építettek meg.

A csúcskategória alatt egészen pontosan X99-es Intel chipkészletet és DDR4-es memóriamodulok fogadására alkalmas egységeket kell érteni, az apróságot pedig a micro-ATX méret képviseli. Mindezt megfűszerezték jó néhány Gigabyte-exkluzív megoldással, így például találkozhatunk a remek hangzást ígérő AMP-UP technológiával is.

Kis mérete okán csak két grafikus kártyát képes fogadni az alaplap, azok azonban együtt is tudnak dolgozni. A Killer hálózati megoldás segít megfelelő helyre terelni az internetet, míg az M.2-es csatlakozás lehetővé teszi a rendkívül gyors SSD-k használatát. Az újdonság árazásáról nem szólt a közlemény, de X99-es mivoltából adódóan nem lehet majd valami olcsó.
4 hozzászólás

Tommy

10 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nagyon pofás, tetszik!

válasz erre

Bvektor

10 éve, 2 hónapja és 26 napja

Azoknak akik nem tudják megvárni a DDR4et normál platformra.
Szerintem felesleges, aki mini vagy micro lapot vesz annak általában nem a teljesítmény a legfontosabb szempont, és innentől kezdve már feleslegesen kidobott egy csomó pénzt a workstation lapra és a DDR4-re. Még játékra is bőven elég egy Z97.

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

lehet x99 lesz majd par ev mulva ,vagy az utódja mosolygó smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 2 hónapja és 27 napja

Hát ja, azt már látom, hogy nem lesz olcsó röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja