X99-es és Z170-es újdonságokat mutatott be az MSI

2016. január 06.
2.3151
petike737 profilja, adatai
petike737
Az alaplapok piacán mostanság egyértelműen az Intel chipkészletre építkező megoldások vannak többségben, az MSI pedig a két legaktuálisabb platformra építkezett.

Két újdonságuk ugyanis az Intel X99-es és Z170-es chipkészletére épül a közös nevező pedig a Carbon. Az új alaplapok ugyanis a Z170A GAMING PRO CARBON és az X99A GODLIKE GAMING CARBON neveket viselik, ezt pedig a néhol felfedezhető karbon matricázásnak köszönhetik.

A színpompáról a Mystic Light RGB LED technológia gondoskodik, melyet a legújabb USB szabványok és számos MSI által fejlesztett technológia egészít ki. Mindkét alaplap normál ATX méreteket képvisel és a felsőkategóriába tartozik, de pontos árazással és megjelenési dátummal nem szolgáltak.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 5 napja

Tetszetősek.
Elfogadnám valamelyiket.

válasz erre

Bvektor

5 hónapja, 5 napja

De jól néz ki és de túl lesz árazva
Végre kezdenek elterjedni a fekete festésű RGB LEDes lapok, és minden szín összeállítású géphez passzolnak

válasz erre

kpal

5 hónapja, 6 napja

X99 ami nagyon érdekel .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kpal profiljaInferno profiljaowens profiljaiPet profiljaiPet profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaSunyi78 profiljaiPet profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profiljapetike737 profiljaElisorne profiljaBvektor profiljaiPet profiljaEdwin profiljawegh profiljaroli1098 profiljakakkor profiljaAkhad profiljamarkip05 profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljasutiszorny19 profilja