X3: Terran Conflict 2.0 - The Aldrin Missions: Áprilisban érkezik

2009. február 19.
2.9941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az X3: Terran Conflict annak rendje és módja szerint a tavalyi esztendőben megjelent, megnyugvást hozva a sorozat rajongóinak, hiszen csalódniuk megint nem kellett.

Nagy a valószínűsége annak, hogy az alkotást még sokan nem játszották végig, hiszen elképesztően hosszú játékmenettel büszkélkedik, és mindig akad valami tennivaló az űr végtelen univerzumában. Akik esetleg már beleuntak volna a játék fő szálába, most figyeljenek, hiszen hamarosan újra levehetik a polcról.

Áprilisban ugyanis érkezni fog egy kiegészítő az alapjáték mellé, amely világszerte egy napon, azaz április 7.-én fog megjelenni, X3: Terran Conflict 2.0 - The Aldrin Missions névvel. Aki már oda-vissza ismeri az alapot, az már nagyjából tudja mire számíthat a cím alapján, ugyanis az Aldrin kolóniát kell majd védelmeznünk, figyelgetnünk és köré építik fel a fejlesztők az új küldetéseket is. Az ilyenkor szokásos új egységek és apró újítások természetesen büszke kísérői lesznek az expanziónak, ami, mint tudjuk már, április elején érkezik.

Dobozos verzióról egyenlőre még nem szól a fáma, de a Steam és egyéb digitális disztribúciók szívesen állnak majd az érdeklődők rendelkezésére...

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja