Wreck-It Ralph videojátékot fejleszt az Activision

2012. június 26.
1.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb filmadaptáció elkészítésének gondolatát tűzte zászlajára az Activision, akik a mai napra virradóra bejelentették, hogy ők fogják elkészíteni a Disney által megalkotott Wreck-It Ralph animációs film interaktív játékosítását, amelyet - legnagyobb megdöbbenésünkre - kizárólag Nintendo konzolokra fognak leszállítani.

Így tehát a filmmel együtt ősszel érkező játék kizárólag Nintendo 3DS-re, DS-re és Wii-re jelenik meg és érdekesség, hogy a film történetét fogja továbbgondolni, tehát ahol a sztori véget ér a moziban, ott vehetjük majd fel a fonalat otthonainkban.

A Wreck-It Ralph adaptáció egyébiránt még akár sikerre is viheti, hiszen a fejlesztők nem a szokásos játékmenetet álmodták meg hozzá, hanem egy klasszikus oldalra scrollozós platformer keretein belül képzelik el a mókát. A fő platform egyébiránt a Nintendo Wii lesz, amely még két játékos kooperatív módot is tartalmazni fog, szemben a hordozható masinákkal.

Ha tehát már korábban felkeltette volna a figyelmedet a Wreck-It Ralph mozifilm - magyar címe várhatóan Rontó Ralph lesz -, akkor kövesd figyelemmel a hozzá készülő adaptáció sorsát is.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 27 napja

milyen gagyiröhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 27 napja

Megint egy játék amit meg sem fogok nézni...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 27 napja

Érdekes hogy ha már Nintendo, akkor miért nem a Wii U?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja