WQHD felbontással érkezik az AOC újdonsága

2016. március 03.
3.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AOC korábban nagyobb piaci részesedéssel bírt a monitorok piacán, ám jó néhány új gyártó és néhány speciális terület kissé betett nekik, ugyanakkor az utóbbi időszakban jól látszik, hogy újra versenybe szálltak.

Egyfelől igazodnak a piaci trendekhez és szinte a legnagyobbakkal együtt mutatják be legújabb fejlesztéseiket, másfelől pedig egyre jobban nyitnak például a játékosok felé és az általánosabb termékek is viszonylag sűrűn érkeznek. Nemrég egy viszonylag egyszerű WQHD monitort lepleztek le az AOC Q2775PQU személyében, mely jó ár esetén vonzó ajánlat lehet.

A 27 hüvelykes IPS panel 2560 x 1440 pixelt jelenít meg és a kimenetek terén nagyon jól el lett látva, hiszen DisplayPort 1.2, dual-link DVI, HDMI és D-Sub kimenet is helyet kapott rajta. Mindehhez egy 4-es USB HUB és 2W teljesítményű hangszórók is társulnak, míg a válaszidő terén 4ms-ot adott meg a vállalat.
5 hozzászólás

venoman

8 éve, 10 hónapja

4 minisecundum az egy ici picit gyors nem ? Lassan eljutunk oda hogy még meg se nyomtam a gombot már válaszol is. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 10 hónapja

Nem lesz ez rossz, csak drága se legyen. Külsőre nem nagy eresztés, pedig az sem ártana, hiszen évekig ezt bámulja majd a gazdája.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 10 hónapja

Nagyon jó specifikációja van, de szerintem se kellene bele az a hangszóró.

válasz erre

sarakrael

8 éve, 10 hónapja

Komolyan nem értem, hogy miért raknak egy ilyen monitorba 2W-os hangszórókat. Komolyan van aki vesz 100000 felett egy monitort, de egy hangszórót vagy egy fülest már nem?

válasz erre

kpal

8 éve, 10 hónapja

27"-os monitor már kellően nagy . mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja