WoW: Wrath Of The Lich King: ma éjjel gyere Te is a premierre!

2008. november 12.
4.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Ma 22 órai kezdettel megrendezésre kerül World of Warcraft MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek Magyarországi éjszakai premierje a Media Markt WestEnd-ben! A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, quest, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán és ráadásként az első száz vásárló egy Wrath of the Lich King cinematic DVD-t kap ajándékba.

Az akció bizony egyre jobbnak ígérkezik, hisz minden vásárló aki Wrath of the Lich King terméket vásárol a helyszínen, posztert kap ajándékba! A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális bandája, a "Rock & Rule", illetve Aranyosi Péter a Showder Klub-ból ismert "stand-up komédiás", tehát érdemes pontosan a kezdésre ? 22 órára a helyszínre érkezni.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye! A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, illetve a helyszínen 23 óráig a CD Projekt pultnál lehet.

Ezúton is örömmel értesítjük a jelentkezetteket és még jelentkezni vágyókat, hogy a színvonalas jelentkezések száma elegendőnek bizonyul ahhoz hogy a fődíj most már biztosan:
egy igazi Frostmourne replika lesz!

A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a gamer sajtó képviselőiből, a CD Projekt munkatársaiból és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, akkor itt a helyed! És ne aggódj, lesz elég nyitott kassza ahhoz, hogy biztosított legyen a gyors kiszolgálás, és a nyitást követően mihamarabb hozzájuthass a játékhoz (normál és gyűjtői kiadáshoz egyaránt).

Hiányos a Blizzardos játékgyűjteményed?
Az Éjféli Nyitáson hihetetlen áron pótolhatod a hiányt.
 

A CD Projekt Magyarország jóvoltából a kiegészítő megjelenésének napján, november 13.-án 00:01-től a nap végéig a Media Markt WestEndben minden Blizzard termékre 20% kedvezmény jár a készlet erejéig (kivéve a Wrath of the Lich Kingre). Az akcióban résztvevő termékek a következők: Diablo II Gold, Warcraft III Gold, Startcraft Gold, World of Warcraft alapjáték, Burning Crusade, Gamecard és Battlechest.

A pontos helyszín:
Media Markt WestEnd
WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)
8 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 napja

Tibit

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

hehe, nem tudom mi van veletek! Hogy lehet egy játékot ennyire szeretni, az én kedvencem a CoD sorozat, de akkor sem öltöznék be mondjuk Cpt. Price-nak, vagy McGregornak, skót szoknyába . Még nem találkoztam olyan játékkal ami igazán belém mart volna, talán majd a mostani cod, de arra még várnom kell!
Sebaj, jó szórakozást!

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

Már csak alig 9 óra. Kegyetlenül be vagyok sózva.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

Már csak 11 és fél óra!

válasz erre

marco

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

Igen, ott leszünk a rendezvényen.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

a csajom rá akart venni, hogy menjünk jelmezbe. de nem sikerült. megyek simán, és röhögök jókat.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

Kár, hogy nem vagyok nagy WoW-os. Télleg komoly hype van körülötte. Lehet, elmegyek a rendezvényre. GCO ott lesz?

válasz erre

hanyi~

13 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nem semmi akciók.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt