WoW: Wrath Of The Lich King: ma éjjel gyere Te is a premierre!

2008. november 12.
5.1441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Ma 22 órai kezdettel megrendezésre kerül World of Warcraft MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek Magyarországi éjszakai premierje a Media Markt WestEnd-ben! A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, quest, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán és ráadásként az első száz vásárló egy Wrath of the Lich King cinematic DVD-t kap ajándékba.

Az akció bizony egyre jobbnak ígérkezik, hisz minden vásárló aki Wrath of the Lich King terméket vásárol a helyszínen, posztert kap ajándékba! A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális bandája, a "Rock & Rule", illetve Aranyosi Péter a Showder Klub-ból ismert "stand-up komédiás", tehát érdemes pontosan a kezdésre ? 22 órára a helyszínre érkezni.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye! A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, illetve a helyszínen 23 óráig a CD Projekt pultnál lehet.

Ezúton is örömmel értesítjük a jelentkezetteket és még jelentkezni vágyókat, hogy a színvonalas jelentkezések száma elegendőnek bizonyul ahhoz hogy a fődíj most már biztosan:
egy igazi Frostmourne replika lesz!

A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a gamer sajtó képviselőiből, a CD Projekt munkatársaiból és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, akkor itt a helyed! És ne aggódj, lesz elég nyitott kassza ahhoz, hogy biztosított legyen a gyors kiszolgálás, és a nyitást követően mihamarabb hozzájuthass a játékhoz (normál és gyűjtői kiadáshoz egyaránt).

Hiányos a Blizzardos játékgyűjteményed?
Az Éjféli Nyitáson hihetetlen áron pótolhatod a hiányt.

A CD Projekt Magyarország jóvoltából a kiegészítő megjelenésének napján, november 13.-án 00:01-től a nap végéig a Media Markt WestEndben minden Blizzard termékre 20% kedvezmény jár a készlet erejéig (kivéve a Wrath of the Lich Kingre). Az akcióban résztvevő termékek a következők: Diablo II Gold, Warcraft III Gold, Startcraft Gold, World of Warcraft alapjáték, Burning Crusade, Gamecard és Battlechest.

A pontos helyszín:
Media Markt WestEnd
WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)
8 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 1 napja

Tibit

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

hehe, nem tudom mi van veletek! Hogy lehet egy játékot ennyire szeretni, az én kedvencem a CoD sorozat, de akkor sem öltöznék be mondjuk Cpt. Price-nak, vagy McGregornak, skót szoknyába mosolygó smiley. Még nem találkoztam olyan játékkal ami igazán belém mart volna, talán majd a mostani cod, de arra még várnom kell!
Sebaj, jó szórakozást!kacsintó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

Már csak alig 9 óra. Kegyetlenül be vagyok sózva.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 9 napja

Már csak 11 és fél óra!kacsintó smiley

válasz erre

marco

16 éve, 9 hónapja és 9 napja

Igen, ott leszünk a rendezvényen.

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 9 napja

a csajom rá akart venni, hogy menjünk jelmezbe. de nem sikerült.mosolygó smiley megyek simán, és röhögök jókat.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 9 napja

Kár, hogy nem vagyok nagy WoW-os. Télleg komoly hype van körülötte. Lehet, elmegyek a rendezvényre. GCO ott lesz?

válasz erre

hanyi~

16 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nem semmi akciók.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja