World War II General Commander - Operation: Watch on the Rhine: Demó érkezett

2009. február 09.
7.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki első olvasás után meg tudta jegyezni ennek a semmiből előtűnt játéknak a nevét, az kap tőlem egy szaloncukrot, ezt garantálom.
 

Az egyszerűség kedvéért nevezzük most csak WWIIGC-nek az alkotást, amely valóban a föld alól bukkant elő, egyik napról a másikra. A cím sokat mondó lehet, a tematikát úgy gondolom le is leplezi gyorsan, bizony a második világégés korában járunk, méghozzá egy RTS játék keretein belül, ahol történelem hű csatákat bonyolíthatunk le a harcolt felek oldalain.

Ennyiben nagyjából ki is merül a játék bemutatása, hiszen semmi olyat nem mutat, amit más RTS játékokban már ne láttunk volna. Az alkotás elsősorban a világháború fanatikusainak ajánlott fogyasztani való illetve azoknak, akik nem ragaszkodnak az agyonpolírozott grafikához. Meg kell hagyni, hogy a grafikai körítés teljesen 3D-s, tehát nem a Hearts Of Iron féle hardcore stratégia vonalat viszi tovább, de a megvalósítás nem éppen 2009-es színvonal. Fejtörést és komoly taktikai érzéket így is igényelni fog minden hadvezérjelölttől, tehát ha úgy gondolod, hogy meg tudnád változtatni a második világháború eseményeit egy virtuális világban, akkor ne habozz a demonstrációs anyag letöltésével.

Mielőtt azonban rákattintanál a lentebb helyet foglaló linkre, győződj meg róla, hogy a géped képes-e elfuttatni az alkotást:

Minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows XP / Vista.
Processzor: Pentium III 1.5 GHz
Memória: 512 MB
HDD: 1.5 GB
Grafikus kártya: 128 MB V-RAM és Shader Model 2.0.
DirectX: 9.0c

Ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows XP / Vista.
Processzor: Pentium IV 3.0 GHz
Memória: 1GB
HDD: 1.5 GB
Grafikus kártya: ATI X800, NVidia 6800 vagy bármilyen 256 MB V-RAM-al felszerelt kártya
DirectX: 9.0c

World War II General Commander - Operation: Watch on the Rhine demó
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja