World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King: Éjszakai nyitóparti november 12-én!

2008. október 28.
4.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismered a WoW-ot? Szereted a WoW-ot? Mindent megadnál, hogy az elsők között juss hozzá az új kiegészítőhöz? Akkor futtasd tovább a szemed, hiszen a CDProjekt jóvoltából 2008.
 

november 12-én egy fergeteges éjszakai nyitópartin vehetsz részt a Media Markt WestEnd WestEnd City Center-ben este 22 órától. Ez lesz a Wrath Of The Lich King hivatalos Magyarországi premierje, ahol a játék megvásárlásán kívül rengeteg nyeremény és program vár rád.

A kiegészítőt pontban éjféltől kezdik el árusítani, azonban előtte sem kell unatkoznotok, hiszen versenyek, meglepetések, fellépők és rengeteg nyeremény fog rátok várni, ha kilátogattok a rendezvényre. Fellépők közt várható a CDProjekt virtuális zenekara a Rock & Rule és egy stend up komédiás is, aki egy ismert arc lesz a Showder Klub-ból!

Megrendezésre kerül továbbá Magyarország első Warcraft jelmezversenye. Mindenki, aki jelmezben érkezik az eseményre, ajándékkal fog gazdagodni. A jelmezeket egy külön zsűri fogja értékelni és a legjobban tetszőt plusz ajándékkal jutalmazzák, ami nem lesz más, mint egy Frostmourne replika! Ezt gondolom rajongóknak nem kell bemutatnom, aki esetleg nem ismerné, ez egy kard, amit a játékból mintáztak! Aki szeretne részt venni a kosztümversenyen, az egy előzetes regisztráció után teheti ezt meg. Szükség lesz egy képre a jelmezről, nevedre, címedre, telefonszámodra és e-mail címedre, amit a következő címre kell elküldened: gergely.csordas@cdprojekt.hu! Ha szeretnél az elsők között hozzájutni a Wrath Of The Lich King-hez, ne habozz, kalandra fel!

A rendezvény pontos helyszíne és időpontja még egyszer:
2008. november 12., 22 óra Media Markt WestEnd WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)
1 hozzászólás

italianman

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ez , hogy került ilyen előre ?? ???

válasz erre
World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGrifid profiljasoami profilja