World of Warcraft: Már iPAD-on is elérhető lesz a játék

2010. május 03.
2.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Dave Perry, a sikeres játék dizájner, aki korábban olyan népszerű produktumok fejlesztésében vett részt, mint a hazánkban is jól ismert Earthworm Jim, MDK és Messiah, a mai napon alapító tagjává vált a Gakai nevű letöltési szolgáltatásának.

Ennek örömére írt is egy terjedelmes bejegyzést személy blogján melynek címe: iPad-on is jászható a World of Warcraft. Irományának alap motívuma, hogy véleménye szerint maga a program egy átlagos Wifi kapcsolattal működik teljesen akadálymentesen majd a közeljövőben, amely minden fanatikus rajongó számára jó hír lehet, ugyanis ily módon bárki játszhat nemsokára egy iPad segítségével kedvenc szoftverével.

"Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy egészen pontosan hogyan fog működni globálisan ez a folyamat, ezért minden műfajú szoftvert ki szeretnénk a közeljövőben próbálni, hogy az esetleges technikai nehézségeket még időben minél gyorsabban áthidalhassuk. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy minden teszteléssel eltöltött óra pénzt vesz ki a zsebünkből, az idő igencsak sürget bennünket, azonban számunkra sokkal fontosabb, hogy letöltési szolgáltatásunk színvonalával meg legyenek világszerte a felhasználóink." -nyilatkozta Dave Perry. A Gaikai olyan, mint az OnLive, tömeges számítástechnikai szolgáltatást biztosít, idén jelenik meg, ami arra utal, hogy a különböző számítógépes játékok úgy zúdulnak majd az iPad-os eszközökre és társaikra.


World of Warcraft: Már iPAD-on is elérhető lesz a játék  - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 12 napja

sztema legjobb wowos server az entropic menő smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hát én a képre ránézve hirtelen azthittem h vmi játékgépes játékröhögő smiley
aztán elolvastam a cimetröhögő smiley -.-

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja