World Of Warcraft: Cataclysm: Mától alfa fázisban a játék?

2010. január 12.
2.5271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nevezhetjük nyugodtan pletykának a World of Warcraft legújabb, Cataclysm néven beígért expanziójával történteket, amelyet a WoW.com brigádja híresztelt el a nagyvilágban.

Az információ egyelőre még nem került hivatalos megerősítésre, sem cáfolásra, így csak óvatosan közelítsünk a most elhangzó gondolatok felé, de az előbb említett weboldal mögöttesei úgy tudják, hogy a mai naptól kezdve már alfa verzióban létezik a Cataclysm kiegészítő, amelyet ők Friends and Family Alpha Phase néven ismernek.

Az információt egy Twitter bejegyzés adta a srácok tudtára, ahol a következő érdekes képet tekinthetjük meg:


World Of Warcraft: Cataclysm: Mától alfa fázisban a játék? - 2. kép



A képen jól látható egy DVD tokba rejtett Cataclysm DVD, amely a forrás szerint nem mást, mint a kiegészítő alfa verzióját tartalmazza, hiszen nem digitálisan, hanem így, fizikai adathordozón küldte szét a Blizzard a tesztpéldányokat, méghozzá a mai napon elindult alfa tesztek miatt. Hogy mindebből mi az igazság, és a képen látható korong vajon eredeti-e, azt sajnos nem tudjuk, de várjuk a Blizzard megerősítését, vagy cáfolatát. Mindenesetre legyen igaz vagy hamis, ebben az évben mindenképpen befut a Cataclysm kiegészítő, tehát aggodalomra semmi ok.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 23 napja

Vendég írta:
EZ TUTI HAMIS!!! Nézzétek már meg a CD-n mit keres az ACTIVISION felirat?? röhögő smiley Lehet tudatlan vok de nemhiszem hogy oda illene!!!menő smiley This is kamu mosolygó smiley
azért van ott hogy activision mert a blizzard és az activison eggyesültek .....

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 25 napja

azt tom hogy lesz új kiegészítője és azt is tom hogy az lesz a neve hogy cataclysm, de nemtom mikor dobjálk a piacra. Elvileg már amerikáben kinn van.D:

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja

EZ TUTI HAMIS!!! Nézzétek már meg a CD-n mit keres az ACTIVISION felirat?? röhögő smiley Lehet tudatlan vok de nemhiszem hogy oda illene!!!menő smiley This is kamu mosolygó smiley

válasz erre
World of Warcraft: Cataclysm
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja