World Of Warcraft: Cataclysm: Képeken az Abyssal Maw

2009. szeptember 16.
3.1591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei Blizzard rendezvényen elég nyilvánvalóan számítani lehetett egy új World of Warcraft kiegészítő bejelentésére, hiszen már nagyon itt volt az ideje, igaz, megjelenése csak 2010-ben várható, de maga a tudat, hogy lesz, már sokkal szebbé teszi a Warcraft világát.

A Cataclysm néven nyilvánosságra hozott új expanzió rengeteg apróságot ígér a fanatikusoknak, annak ellenére is, hogy még néhány apró pontját nem, vagy csak címszavakban ismerjük. Természetesen a Blizzard gondoskodni fog arról a jövőben, hogy mire a boltokba kerül a végleges doboz, arra mi már a Cataclysm minden egyes szegletét, szinte milliméteres pontossággal ismerjük.

Mivel a bejelentés még alig néhány hete történt, természetes, hogy videókat korai lenne mutogatni a kiegészítésről, pláne, hogy a bejelentéskor már sor került rá. Jelenleg még a képek korszakában vagyunk, és örülünk is minden egyes darabnak, ami a Cataclysm-ről érkezik, és örülhetünk ma is, mivel az Abyssmal Maw nevű terület mutatkozik be nekünk három egész állóképen.

Ez az Abyssmal Maw tulajdonképpen egy város, méghozzá egy víz alatt felépült város, ami a vízelementálok tartományaként fogható fel. A város ura, Neptulon the Tidehunter egy olyan fegyverrel rendelkezik, amellyel a világ összes tengerét fennhatósága alatt tartja, ez a fegyver pedig illetéktelenek kezébe kerülve az egyik legpusztítóbb darab lehet. Kalandjaink innen már adottak, ha szeretnéd megnézni a víz alatti várost három, nem túl sokat mondó állóképen, akkor íme, itt a lehetőség, várjuk a továbbiakat.


World Of Warcraft: Cataclysm: Képeken az Abyssal Maw - 2. kép


World Of Warcraft: Cataclysm: Képeken az Abyssal Maw - 3. kép


World Of Warcraft: Cataclysm: Képeken az Abyssal Maw - 4. kép


3 hozzászólás

marco

15 éve, 9 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
meglepődött smiley ez lol nem jönnek be aképek a wow catalysm ból
Akkor vak vagy lol.nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 9 napja

meglepődött smiley ez lol nem jönnek be aképek a wow catalysm ból

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 26 napja

Szerintem jó lessz a Cataclysm én örülök hogy megfog változni minden mosolygó smileymenő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre
World of Warcraft: Cataclysm
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja