World of Warcraft: A Hotfix elnémítja a WoW-kedvenc Lil XT-Petet

2010. április 19.
1.8711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Tény, hogy az új kedvencekből nincs hiány a World of Warcraft legújabb kiegészítőjének világában, azonban sajnálatos módon jelenleg nem mindegyik üti meg egyelőre a korábban megszokott magas színvonalat.

Ezek közé sorolható a mini-robot Lil'XT elnevezésű "háziállat" is, amely meglehetősen gyakran zavaró hangfoszlányokat ad ki magából, ráadásul olyan harsányan teszi ezt, hogy egész Dalaran szerte a frász kerülgeti a szokatlan effektre felkészületlen játékosokat.

Ez a bosszantó vinnyogás olyan mértékű közfelháborodást váltott ki a felhasználók körében, hogy a Blizzard Entertainment sűrű bocsánatkérések közepette rekord sebességgel kiadott egy javítást a fent említett teremtmény elcsitítására.

Vaneras, a Blizzard közösségi képviselője nemrégiben azt nyilatkozta az egyik legnépesebb angol WoW fórumon, hogy egyelőre csak a karakterek hangjai maradtak meg a javító csomag letöltését követően, mivel jelenleg megoldatlan probléma, hogy a mini-robot Lil'XT hangját csakis és kizárólag a gazdája hallja. Amíg a fejlesztő csapat nem képes ezt a problémát orvosolni, addig ez a kis gépezet felettébb csendes marad.
World of Warcraft legújabb kiegészítőjének világában, azonban sajnálatos módon jelenleg nem mindegyik üti meg egyelőre a korábban megszokott magas színvonalat.'>
nincs még hozzászólás

World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja