World of Tanks: Elragadó gameplay trailer

2010. április 13.
3.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki megszállott második világháborús videojáték rajongó, az feltehetően már eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lenne egy a tematikába ültetett MMO, kifejezetten a páncélos ütközetekre kiélezve.

Aki eddig még nem találta meg szíve választottját, annak nem kizárt, hogy most érkezett el az igazi alkalom, a Wargaming.net szimpatikus brigádja ugyanis hamarosan elhozza közénk a World of Tanks névre hallgató masszívan többjátékos alkotását, amely a tankcsatákra kiélezve várja a fanatikusokat.

A mai napon pedig a program életében egy történelmi pillanat következett be, lévén befutott hozzá az első gameplay trailer, amivel még komolyan adósok voltak számunkra az illetékesek, hiszen eddig kizárólag csak feljavított teaser trailereket nézhettünk meg róla, és mást semmit. A teljesen in-game felvételeket tartalmazó mozgóképen így végre nem csak az elragadó kinézetbe, hanem a játékmenetbe is bepillantást nyerhetünk, amely éppen olyan, amilyennek elképzeltük. Egyszerű, de nagyszerű. Nem hiszed el? Akkor íme a World of Tanks első gameplay filmecskéje, vigyázat, függőséget okoz!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja