World Of Goo: Ha egy kis zenére vágysz

2009. január 21.
2.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A World of Goo meglepő teljesítményt nyújtott a játékvilágban, hiszen casual jellegének ellenére hihetetlen népszerűségre tett szert.

Ez a népszerűség olyan mértékeket öltött, amelyet az ismeretlen kis fejlesztőcsapat elképzelni sem tudott magának. A 2D Boy bebizonyította, hogy a minimál-dizájn elég ahhoz, hogy egy alkotás élvezhető legyen, csak ötletesség kell hozzá, amivel ők egyáltalán nem takarékoskodtak a World of Goo esetében.

A produkciónak az érdekes játékmenet mellett volt még egy elég erős pontja is, ami egyértelműen a zene. Bár nem kapott akkora jelentőséget, mint például a PSP fronton népszerű LocoRoco esetében, de a kellemes dallamok itt is el tudták varázsolni az embert. Ha emlékezünk rá és esetleg meg is szerettük, ne habozzunk a lenti linkre kattintani, hiszen azt a bizonyos muzsikát (27 tételes darab) ingyenesen letölthetővé tették mindenki számára. Töltsétek, hallgassátok!

World of Goo Soundtrack
World of Goo meglepő teljesítményt nyújtott a játékvilágban, hiszen casual jellegének ellenére hihetetlen népszerűségre tett szert.'>
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 4 hónapja és 19 napja

csa

válasz erre
World of Goo
2.780 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaMonyo profilja