World Golf Tour: online golf őrület

2008. október 07.
2.7361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ki az aki már golfozott életében? Na most komolyan! Látom nem vagytok sokan.

Na, de ki az, aki golfozott már böngészőben? Senki? Nem is csodálom, ugyanis ilyenre még nem nagyon volt példa. De mindig van egy első eset és a World Golf Tour most elhozza közénk a golfozás örömeit, méghozzá online játék keretében. A teljesen ingyen játszható játék böngészőben fut, de ne gondoljatok semmilyen pixeles ocsmány kivitelezésre, mivel a grafika HD minőségű képek és animációk összessége, tulajdonképpen egy flash játék, csak egy kicsit komolyabb formában.

World Golf Tour: online golf őrület - 2. kép


A játék béta időszakba lépett és természetesen kipróbálható, a hír végén megtalálod majd a linket, ahol regisztrálhatsz és egy kattintás múlva már versenyezhetsz is a minél jobb pozícióért. A honlapon fenn vannak a regisztrált felhasználók rangsor szerint, így aki nagyon jól tud golfozni, az feltornázhatja magát az elsők közé, ezzel is tiszteletet és dicsőséget, majd később extra dolgokat, akár még ajándékokat is kaphat teljesítményéért.

A játékban való golfozás közben tulajdonképpen minden olyat megtehetünk, amit a valóságban is. Persze azért golfkocsiba nem pattanhatunk és száguldozhatunk keresztbe kasul a pályán, az túl szép lenne. Per pillanat olyan apróságokra gondoltam, mint az ütők cserélgetése, ha sok versenyt megnyerünk vehetünk magunknak virtuális vagyonunkból újabb és jobb ütőket, ruhákat, kesztyűket és még sok más apróságot. Aki szeret golfozni, vagy szeretett volna, de még nem volt alkalma, az mindenképpen tegyen egy próbát, elég realisztikusan van lemintázva minden, még az olyan apróságok is, mint a szél iránya és sebessége, ami nagyban és teljesen valóság hűen befolyásolja a labda útját.
Golfozásra fel!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja