World Cyber Games 2007 világdöntő

2007. október 01.
3.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Hamarosan elérkezik a végső megmérettetés ideje.

Eldől, hogy kik a legjobbak a cybersportok világában. Október elején kerül sor a World Cyber Games 2007 rendezvénysorozat fináléjára, a nemzetek közti nagy döntőre Seattle-ben. 2007 október 3 ? 7. között, három kontinens, 74 országából érkezett több mint 700 játékosa küzd meg egymással, hogy a legjobbak elnyerjék az értékes kupák mellett a helyezésekkel járó pénzdíjakat is.

Játék kategóriánként az arany érmekért 12.000 ? 20.000 dolláros jutalom jár; az ezüstért 5.000 ? 8.000 dollár, míg a bronz medálok 3.000 ? 5.000 dollárt hoznak a nyerteseknek. A negyedik és nyolcadik helyezést elérők között pedig összesen 2000 dollárt osztanak szét a szervezők. Ezenfelül a legeredményesebb nemzeti válogatott plusz pénzjutalomban, 40.000 dolláros bónuszban részesül.

Az idei World Cyber Games világdöntő hivatalos játékai:
PC játékok:
FIFA Soccer 2007 (egy az egy ellen)
Need for Speed Carbon (egy az egy ellen)
WarCraft III : The Frozen Throne (egy az egy ellen)
StarCraft : Brood War (egy az egy ellen)
Half-Life : Counter-Strike (öten az öt ellen)
Command & Conquer 3 Tiberium Wars (egy az egy ellen)
Age of Empires III: The WarChiefs (egy az egy ellen)
Carom3D (egy az egy ellen)

Konzolos játékok:
Project Gotham Racing 3 (egy az egy ellen)
Gears of War (négy a négy ellen)
Dead or Alive 4 (egy az egy ellen)
Tony HawkˇŻs Project 8 (egy az egy ellen)

A Samsung támogatásával szeptember 2-án megrendezett magyar döntőn ChlX (Project Gotham Racing 3), Gorky (Command & Conquer 3), DNA (WarCraft 3) és Ancients Redwing (FIFA07) vívta ki a jogot, hogy képviselje hazánkat az amerikai világdöntőn. A négy játékos mellett két csapatkapitány alkotja az október másodikán útnak induló magyar kontingenst.

?Tavaly DNA a legjobb tizenhatba jutott, de idén nagyon kemény ellenfeleket kapott. Nagy szerencsére lesz szüksége, hogy továbbjusson a csoportjából. Ez évi nagy esélyesünk Gorky, aki már korábban is járt a világbajnokságon. Ezúttal Command and Conquer 3-ban indul, és előzetes várakozásaink szerint, dobogós helyezést érhet el.? ? latolgatta a magyar esélyeket Hadházi Dániel, a hazaiak egyik csapatkapitánya.

Aki személyesen szeretné a helyszínen buzdítani a magyarokat, a számos kísérő programmal színesített világdöntőn, az a 10 dolláros napijegy megváltása ellenében megteheti azt a seattle-i Qwest Field Event Centerben. Az esemény azonban az interneten is látható lesz: a http://www.worldcybergames.com oldalon keresztül lehet online nyomon követni a viadalokat. Folyamatos közvetítés lesz a meccsekről in-game videók formájában, ennek köszönhetően élő egyenesben lehet szurkolni a magyar küldöttségnek.

Bővebb információkért, keresd fel az idei rendezvény weboldalát a http://www.worldcybergames.com/ címen.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

Biztos jó kis parti volt, kár hogy Seattle olyan messze van mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja