World Basketball Manager 2009: Két napos trial verzió érkezett

2009. május 04.
4.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kis hazánkban a fiatalok körében leginkább a focizás a legnépszerűbb sport, de rengetegen választják már a kosárlabdát is a sok más testtömeg csökkentő mozgás mellett.

Most elsősorban a kosárlabda szerelmeseinek szól a hír, hiszen megérkezett a World Basketball Manager 2009 két napos trial verziója, ami annyit jelent, hogy korlátok nélkül, 48 órán át szabadon használható a program, ami egy kosárlabda csapat menedzselésére invitálja a játékosokat.

Szeretnél saját csapatot? Saját mezt? Szeretnéd összehozni az igazi all-star gyülekezetet, megtalálni a legjobb stratégiát? Ez mind rád vár, ha letöltöd a World Basketball Manager 2009 trial verzióját, amit a 48 órás időintervallum lejárta után meg is vásárolhatsz, hiszen már a teljes verzió is napvilágra került, a trial pedig annak népszerűsítése céljából került most közkézre.

Ha szeretted a Football Manager-t, és a kosárlabda sportágával is szeretnéd kipróbálni ugyanazt, akkor ne mulaszd el az alkalmat, az alábbi linkek valamelyikéről bátran töltsd le a 48 órás trial verziót, majd juttasd csapatodat a csúcsra.

World Basketball Manager 2009 hivatalos honlap

World Basketball Manager 2009 demó
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt