World of Warcraft Cataclysm: Zul Gurub nem raid instance-ként fog funkcionálni

2010. szeptember 02.
3.0711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A World of Warcraft Cataclysm jelenleg béta tesztelés alatt áll, a készítők számos újdonságot integráltak a kiegészítőbe és rengeteg területet dolgoztak át.

Zul'Gurub a felhasználók egyik legkedveltebb raid instance volt, de a legfrissebb információk szerint már csak kisebb szintű küldetések lesznek ezen a helyen és megszűnik a régi rendszer. "Zul'Gurub ezentúl nem raid instaként fog üzemelni a World of Warcraft Cataclysm megjelenésével" -nyilatkozta Alex Afrasiabi, a játék egyik fejlesztője a hivatalos béta fórumon.

Zul'Gurub egy ősi troll város, amely Stranglethorn dzsungelében található, pontosabban egy magas szintű 20 fős raid instance. Alex Afrasiabi azt nyilatkozta, hogy Zul'Gurub nem fog eltűnni, hanem a tervek szerint előreláthatólag egy olyan zóna lesz, amelyben kisebb küldetések várják majd a felhasználókat. Zul'Gurub valószínűleg egy szabadon megközelíthető terület lesz, amely a 30-35-ös szintű karakterek számára tartalmaz különféle küldetéseket. Ez még nem száz százalék, hogy így lesz, a készítők egyelőre még erősen filóznak rajta, hogy mit kezdjenek ezzel a területtel, az is kérdéses, hogy miért akarják megváltoztatni ezt a sokak által kedvelt övezetet.


World of Warcraft Cataclysm: Zul Gurub nem raid instance-ként fog funkcionálni - 2. kép

World of Warcraft Cataclysm jelenleg béta tesztelés alatt áll, a készítők számos újdonságot integráltak a kiegészítőbe és rengeteg területet dolgoztak át.'>
nincs még hozzászólás

World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja