World of Warcraft Cataclysm: Troll és Worgen druida formák

2010. szeptember 09.
6.9921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Blizzard Entertainment nemrég hivatalosan is bemutatta a World of Warcraft Cataclysm-ban lévő trollok és worgenek végleges druida formáit, néhány képet is közzétettek a felhasználók számára, hogy hogyan is fognak kinézni ezek a lények macska és medve alakban.

A legszembetűnőbb formát a worgenek kapták, ugyanis eléggé bőszen és dühösen néznek ki, amikor átváltoznak. A trollok színes, neon hajkoronát viselnek, amikor átalakulnak, ezért ők inkább bohókásnak tűnnek, mint félelmetesnek.

A fejlesztőbrigád csak a medve és macska formákat dolgozta át a játékban, úgy döntöttek, hogy egyelőre nem nyúlnak hozzá a többihez, de elképzelhető, hogy később a vízi és az utazó alakzatot is megváltoztatják. Medve formában kiválóan lehet harcolni, növeli az életpontokat, a páncélzatot, továbbá különböző extra képességeket is bevethetünk egy támadás során. A druida főként varázslatokkal harcol, de közelharcban is remekül küzd bizonyos fegyverek bevetésével. A papokhoz hasonlóan a druidák is képesek gyógyításra. Ez az osztály kitűnően ért a mágiához és az átalakuláshoz, medve formában düh által erősödik a karakter egy küzdelem során, macska formában pedig energiával rendelkező zsivánnyá válik, aki remekül el tud rejtőzni az ellenség között is.

World of Warcraft Cataclysm: Troll és Worgen druida formák - 2. kép


World of Warcraft Cataclysm: Troll és Worgen druida formák - 3. kép


World of Warcraft Cataclysm: Troll és Worgen druida formák - 4. kép


World of Warcraft Cataclysm: Troll és Worgen druida formák - 5. kép

World of Warcraft Cataclysm-ban lévő trollok és worgenek végleges druida formáit, néhány képet is közzétettek a felhasználók számára, hogy hogyan is fognak kinézni ezek a lények macska és medve alakban.'>
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 20 napja

A legnagyobb baj vele hogy függőséget okoz.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 21 napja

Nem tudom, emberek mit esznek ezen a wowon, nagyon gagyi

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja