World of Tanks: indul a Tankbowl 2018, melyben az amerikai és a szovjet erők csapnak össze

2018. január 16.
2.3171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wargaming munkatársai egy igencsak különleges eventet jelentettek be Tankbowl 2018 név alatt a World of Tanks konzolos változatához, aminek részeként a játékosoknak lehetőségük nyílik egy verseny részeként az amerikai vagy a szovjet oldalról csatlakozni a különleges tankcsatákhoz.

A Tankbowl nem újdonság a World of Tanks világában, hiszen tavaly már lezajlott egy hasonló megmérettetés, amikor az amerikai páncélosok a német tankokon próbáltak meg felülemelkedni, és csak úgy, mint akkor, az ütközeteket most is izgalmas feladatok és értékes jutalmak kísérik majd.

A Tankbowl 2018 természetesen a kvalifikációs mérkőzéseket - melyek január végéig tartanak - egy nagy bajnokság követi, ezáltal február 1-jén indul egy négynapos összecsapás, amelyen már csak a legjobbak vehetnek részt.

Minden játékos, aki csatlakozik az eseményhez - akár egyetlen csata erejéig -, garantált hozzáférést kap majd a későbbiekben a Champion M4 Sherman bundle csomaghoz, melyben egy különleges tankot, egy emblémát és egyéb ajándékokat találhatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



World of Tanks konzolos változatához, aminek részeként a játékosoknak lehetőségük nyílik egy verseny részeként az amerikai vagy a szovjet oldalról csatlakozni a különleges tankcsatákhoz.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

És mit kap a fő-fő nyertes? Mondjuk egy igazi tank nem lenne semmi röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

Hangulatos videót pattintottak megint neki!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

Kár hogy PC-n nem lesz ilyen. szomorú smiley

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja