Wolfenstein: Nyári megjelenés

2009. február 12.
3.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision Blizzard játéknagyhatalom megerősítette, hogy a Wolfenstein sorozat következő darabja a nyár folyamán fog megjelenni, az összes kijelölt gépezeten, így PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n egyaránt.

A first person shooter-ek egyik korai előfutára nem szakad el témában az eredeti koncepciótól, zombi nácik és mindenféle, második világháborús borzalom vár majd ránk a fronton. A nemes egyszerűséggel Wolfenstein-ra keresztelt háborúsdi a Return To Castle Wolfenstein direkt folytatásaként csatlakozik a szériához.

A játékot a Raven Software fejleszti, egészen nyárig, majd a hivatalos kiadó óriás, az Activision Blizzard fogja végül a polcokra támogatni. A grafikai hatásokért az id Tech 4 engine lesz felelőssé tehető, amely minden bizonnyal korrekt látványt generál, az előzetes képek erről árulkodnak.

Konkrét dátum nem nyert publicitást, jelenleg nyárral számolnak az illetékes urak, remélve, hogy tartható lesz az időkeret, hiszen elég régóta csiszolgatják a művet, immáron ötödik esztendeje, valamikor 2004 magasságában fedték fel első ízben a készülő folytatást.
Wolfenstein sorozat következő darabja a nyár folyamán fog megjelenni, az összes kijelölt gépezeten, így PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n egyaránt.'>
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 23 napja

nagyon jó béta is nagyon odavág menő smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 6 hónapja és 1 napja

Majd be****tam rajta, mikor először játszottamkacsintó smiley

válasz erre

nemabob

16 éve, 6 hónapja és 1 napja

a return the castle király játék volt nekem bejött

válasz erre
Wolfenstein
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja