Wolfenstein: Megtekinthetők a kezdő képkockák

2009. április 18.
4.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Egy legenda felélesztése lehet az idei nyár legnagyobb videójátékos durranása.

A már számos alkalommal bizonyított Raven Software nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor - az Activision megbízásából, az id Software beleegyezésével - nekiállt a hetedik Wolfenstein játék kódolásának. Azóta a korszakalkotó Wolfenstein 3D, és a 2001-es újragondolása, a Return to Castle Wolfenstein rajongói izgatottan követik figyelemmel a projekt alakulását, vadásszák az interneten fellelhető anyagokat, lecsapnak a legapróbb morzsákra is.

A fejlesztők pedig nem szeretnék, hogy a felfokozott érdeklődés lanyhuljon gyermekük iránt, ezért időről-időre csepegtetnek valami finomságot a tömeg közé. Legfrissebb ajándékuk egy videó, amely azzal az egyedi jellemzővel tűnik ki társai közül, hogy a benne látható képek köszöntik majd a játékosokat, amikor először betöltik a június végén érkező programot. Az intro nem a Wolfenstein alatt pöfögő id Tech 4-es motorral készült, így a végső látványvilágból ezúttal nem kapunk ízelítőt.

A mozgóképben megjelenik az összes jellemző jegy, amelytől Wolfenstein a Wolfenstein: angolul karattyoló náci katonák tömkelegei, az őket lezúzó B.J. Blazkowicz ügynök, valamint némi okkultizmus a belső zsebből előrántott talizmánnak köszönhetően. Realitást ne keressünk, sosem volt, felhőtlen szórakozás és emlékezetes pillanatok annál inkább.
#tv#
2 hozzászólás

skyman

16 éve, 23 napja

Huu ez állatröhögő smileyn nagyon várom már

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 19 napja

Huh, ez ütős darab lesz.

válasz erre
Wolfenstein
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja