Wolfenstein: Diavetítés

2009. március 31.
2.7051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2009-es Games Developers Conference annak rendje és módja szerint, kissé szegényesen, de lezajlott.

Az idei év nyarára várt Wolfenstein is a résztvevők között volt, hogy bemutassa a játékvilágnak, még mindig van keresnivalója a mai korban. A név hallatán, az idősebb korosztály szíve majd kiugrik a helyéről, míg a fiatalabbaké már egyre kevésbé, az új Wolfenstein viszont minden bizonnyal megváltoztatja ezt a kis történelmi ellentétet, hogy a ma élő fiataloknak is legyen egy Wolfenstein-jük, amire büszkén emlékezhetnek majd vissza.

A könnyfakasztó sorok után következzenek a kész tények, hiszen egy friss videó érkezett a játékról, ami tulajdonképpen csak állagát tekintve az, tartalmilag sajnos egyáltalán nem. A befutott mozgóanyag ugyanis a GDC 2009 rendezvényen forgott és demonstrálta a játékot, így a nagyjából egy perces videón egymás után rakott, szöveggel megtámogatott képeket szemlélhetünk meg, egyenesen a készülő Wolfenstein-ről.

Ha nem volt lehetőséged személyesen részt venni a GDC 2009-en, akkor most egy pillanatra idevarázsoljuk neked, kattints a lejátszás gombra, az emberi zsivajt és a körítést pedig a fantáziádra bízzuk. Jó szórakozást.

#tv#
nincs még hozzászólás

Wolfenstein
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja