Wolfenstein II: The New Colossus - egy igazi náci nem eszik csokoládét!

2017. augusztus 09.
4.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb humoros videóval gyarapította a Bethesda és a MachineGames csapata a Wolfenstein II: The New Colossus-t, amely egy a nácik által megszállt Amerika alternatív hatvanas éveiben készült film egyfajta fiktív kedvcsinálójának tekinthető.
 

A felvételen egy testvérpárost láthatunk, a főszerepben az öcsivel, aki stikában csokit töm a szobájában, ami szigorúan tilos egy a Führert szolgáló fiatalnak, így amint bátyja rányit a kis Ronnie-ra, azonnal emlékezteti arra, hogy a jó táplálék az állambiztonság alapja, és ezt a tettet jelentenie kell - méghozzá a csokoládé elvétele mellett.

A trailernek a hangulatfokozáson, illetve a hatvanas évek nácik által megszállt Amerikájának bemutatásán kívül természetesen semmiféle egyéb jelentősége sincs, noha annyit azért jegyezzetek meg még vele kapcsolatban, hogy az ehhez hasonló zseniális kis felvételek az egész Wolfenstein II: The New Colossus-t behálózzák majd.

Ezek megtekintésére és a játék átélésére október 27-ig kell várnunk, a játék ugyanis akkor érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

HA A VIDEÓ NEM MŰKÖDNE, IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED!


2 hozzászólás

muki

4 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nekem minden trailer nagyon adja. Rohadtul várom már!

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja és 27 napja

Nagyon zsír lesz, már várom. Ez a trailer meg egynek elment, ez most nem ütött annyira.

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja