WLAN-os médialejátszó-kommunikátor a Sony-tól

2006. augusztus 09.
1.7671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Sony bemutatott egy olyan hibrid WLAN-os kommunikátort, amely egyben médialejátszóként is üzemel, azaz alkalmas az a képek megjelenítésére és a videó- illetve zenefájlok lejátszására is.

A Mylo (my life online) névre keresztelt 123x24x63 mm-es 150 grammos készüléket Opera böngészővel valamint VoIP-szoftverekkel (Skype, Yahoo Messenger, Google Talk) előtelepítve szállítja a gyártó, így alkalmas az online telefonhívások lebonyolítására is. Természetesen szöveges üzeneteket is küldhetnek a gépről a felhasználók a QWERTY-kiosztású billentyűzetnek köszönhetően, mobiltelefonként viszont nem használható az.

A japán vállalat képviselői elmondták, hogy ezen eszközzel leginkább a 18-24 éves egyetemista korú fiatalokat szeretnék megcélozni, mivel a tengerentúli oktatási intézmények nagy része biztosít vezeték nélküli internet-csatlakozást diákjainak.

A médialejátszót 2,4"-es 320x240 pixeles kijelzővel szerelte fel a gyártó, amely 65000 szín megjelenítésére képes. A készülék belső memóriáját igencsak szűkre szabták (1 GByte), azonban ez Memory Stick Pro Duo kártyával 4 GByte-ig bővíthető.

A Mylo hibrid-kommunikátor ősztől 350 dolláros (74000 Ft) áron kapható lesz az Egyesült Államokban, európai forgalmazásáról azonban egyelőre nincs hír.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja