Witcher 2: Assassins of Kings: Befutott az első fejlesztői napló

2010. május 25.
3.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CD Projekt RED a mai napon előkerítette legfrissebb sikervárományosuk, avagy a Witcher 2: Assassins of Kings első fejlesztői naplóját, amely mellé nagy viccesen, friss trailerként megnevezve a bemutatkozó matériát is újra fellőtték a világhálóra.

A csapdába majdnem mi is belefutottunk, fel is töltöttük szerverünkre a mozgóképet, így most a fejlesztői napló előtt megtekinthetitek azt is még egyszer, természetesen csak akkor, ha kíváncsiak vagytok rá. Ha nem, akkor lépjetek rögtön a második látnivalóra!

Ez már garantáltan eddig nem látott mozgóképeket és interjúkat mutat be számunkra, méghozzá egyenesen a kezdetek kezdetéről. Az illetékes fejlesztők szavai - felirattal ellátva - sok-sok újdonságot hintenek el számunkra, de a közel öt percben némi koncepciós rajzot, átvezető animációt, és természetesen néhány in-game mozzanatot is megtekinthetünk Geralt legújabb kalandjáról, amely a jövő esztendő elején várható a boltok polcaira. Ha kíváncsi vagy rá, akkor alant a második videóra kéretik kattintani, ha a régi bemutatkozó trailer is érdekel, akkor az első kisfilmet se mulaszd el.

#tv#

#tv2#
1 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja és 14 napja

Basszus Red nem is mondtad, hogy ilyennel is foglakozolnyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja