Wipe Out HD: Elstartolt a hivatalos site

2008. április 03.
1.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Wipe Out sorozat rajongói magasba emelt karokkal hajlongnak, de nem a szélben, hanem imádattól és mélységes tisztelettől vezérelve.

A Studio Liverpool adrenalin függőket toborzott eddig az összes PléjStáción és ezúttal is számít rátok. A féktelen száguldás, a futurisztikus környezet, az állbavágós vizualitás és a legbódítóbb electro zörejek senkit sem hagynak hidegen. A Full HD és a 60 képkocka/másodperces képfrissítés megteszi a magáét.

A Wipe Out HD a korábbi PlayStation Portable-ös Pure és Pulse feltuningolt egyvelege, melyben a legjobb track-ek, és lokációk tömörülnek egy mindent elsöprő egésszé. Megnyílt végre a hivatalos európai weboldal, ahol máris lehet felpörögni, alaposan átszellemülni. Információk és letölthető háttérképek hada várja a látogatókat, a megszokott, ütős stílussal valamint felfűtött hangulattal.

A játékban 8 résztvevős online módozat, 5.1-es hangorkán, Photo mód, a megszokott csapatok, pusztító fegyverek és eszetlen sebesség lesznek a legfőbb összetevők. A zenei aláfestést többek között a Booka Shade, a Kraftwerk, a Mason, a Noisia, a Mist, és a Stanton Warriors bandák és DJ-k szállítják, nem is akármilyen formában. Ezekbe szintén bepillantást, vagyis bekagylózást nyerhettek, ha ellátogattok IDE!

A Wipe Out HD kizárólag PlayStation 3-on jelenik meg, letölthető formában a PlayStation Store addigra már alaposan újragondolt felületén. Ne téveszd szem elől.

Ha a korábbi értesüléseink igaznak bizonyulnak, akkor a Custom Soundtrack-ek alkalmazása engedélyezett lesz, de erről jelenleg nem rendelkezünk hivatalos megerősítéssel. Ez a "majd kiderül" kategóriába sorolandó, nem "jogerős" adalékunk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja