WipEout HD: Datálva és beárazva a Fury expanzió

2009. július 18.
1.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Zico Liu-nak, a fantasztikusan eltalált WipeEout HD egyik programozójának jutott a megtisztelő feladat, hogy egy fejlesztői napló keretein belül lerántsa végre a leplet a korábban bemutatott Fury expanzió árszabásáról és megjelenési dátumáról.

Megnyugtatunk mindenkit jó előre, nem kell már sokat aludni ahhoz, hogy egy testesebb tartalommal fejelhessük meg imádott futurisztikus racer-ünket a Fury bővítmény jóvoltából és egy vagyont sem kell elvernünk majd érte.

Akkor dobpergés közepette örömmel jelentjük, hogy a Fury expanzió július huszonharmadikán, azaz jövő csütörtökön kerül fel a PlayStation Store-ra, és csupán vézna tíz Dollárt fognak kéregetni érte. Ez a pénz cingár ahhoz képest, hogy kerekded tartalmat csomagoltak érte össze nekünk. A Fury-ban találunk majd többek között 12 új pályát, 13 új hajót, 6 új zenei track-et, egy újradizájnolt menürendszert, egy friss kampányt és számtalan új, megnyitásra váró trófeát.

Tetszik a kínálat? Nem kevés, bár a tartalom ismert volt korábbról, a nagy újdonság az érkezési dátum és az árképzés, amivel szintén megvolnánk. Majd' elfelejtettem, huszonegyedikén, két nappal az expanzió megjelenése előtt egy ingyenes tapasz is felüti a fejét a PlayStation Network-ön, este hat órától, amit ha letöltünk, nagyon jó lesz nekünk. Eléréséhez csupán el kell indítanunk a játékot az említett időpont után, innen automatikusan történnek a dolgok. Új képeink is vannak. Érdekelnek? Akkor gördülj alább értük.


WipEout HD: Datálva és beárazva a Fury expanzió - 2. kép


WipEout HD: Datálva és beárazva a Fury expanzió - 3. kép


WipEout HD: Datálva és beárazva a Fury expanzió - 4. kép


WipEout HD: Datálva és beárazva a Fury expanzió - 5. kép


WipEout HD: Datálva és beárazva a Fury expanzió - 6. kép

nincs még hozzászólás

WipEout HD
3.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja