Wipe Out HD: A csúszás valódi oka

2008. július 25.
1.8011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A pár nappal ezelőtti, futótűzként terjedő pletyka, mely szerint a Wipe Out HD az epilepszia teszteken való elbukásának okán késik, hamisnak bizonyult.

A Sony Computer Entertainment Europe egy intrejúban mesélt a csúszás valódi okáról, amely nem volt más, mint az extra tartalmak újonnan való hozzáadása. A hivatalos álláspont tehát egy az egyben elkaszálja a CVG forrásának hitelességét. Nézzünk utána, hogy milyen extra tartalmakkal leszünk kiengesztelve, a Wipe Out HD megjelenését követően.

A Sony Computer Entertainment Europe állítása szerint a Wipe Out HD azért nem érkezik meg idén nyáron, mint az korábban várható volt, mert a fejlesztők újabb tartalmakkal szeretnék bővíteni a játékot a megjelenése előtt. Nyolc reverse track, 4 extra járgány, 2 alternatív HUD (kijelző dizájn), offline, osztottképernyős multiplayer és Trophy támogatás.

Korábban a késés okát egy trükkösnek nevezett technikai problémával magyarázták, amelyre, nem hivatalos forrásból érkezett egy pletyka, megerősítésnek, mely szerint újra kell dizájnolni bizonyos elemeket a játékban ahhoz, hogy átmehessen az epilepszia teszteken. Nagyon is hihetőnek bizonyult. Most pedig hivatalosan előjönnek egy olyan magyarázattal, amit csak nagyon nehezen tudunk lenyelni. Egyszerűen nem passzolnak össze a dolgok, ennyi az egész.

A Sony, hallván a pletykákat, természetesen mindenkit megnyugtatott afelől, hogy a játék semmiféle egészségre ártalmas tartalommal nem rendelkezik, a fejlesztések során erre mindvégig odafigyeltek. Hivatalos megjelenési dátum továbbra sincs, kapunk viszont egy seregnyi extrát, kárpótlásul a késedelmekért. Remek, mégiscsak a Fatal Inertia EX érkezése lesz itt a dologban. Nem kívánom kommentálni, nálam nem nyert hitelt a mentegetőzés és pötty.
2 hozzászólás

FutuRetrO

13 éve, 2 hónapja és 19 napja

Pontosan erre gondolok én is. Képesek ilyen lépéseket megtenni, a Killzone 2 esetében ezt nyíltan fel is vállalták. Azt marketing okora hivatkozva tartják vissza. A Wipe Out HD már majdnem kész volt, simán kiadhatták volna. 8 reverse track? Tehát a meglévő pályák visszafelé... Nem vesz igénybe annyi időt, hogy fél évet csússzon miatta, ahogy a 4 extra járgány kivitelezése sem. Nonszensz. Persze így kívülről könnyen gyurmázunk összeesküvés elméleteket, de én ezt akkor sem veszem be. A Fatal Inertia EX mellé nem akarják fellőni. Elosztják a dolgokat és gazdálkodnak. A Wipe Out HD-n kívül nem tudunk más futurisztikus verseny anyagról ami fejlesztés alatt állna, ezért egyértelmű, hogy a meglévő két darab, hasonló stílusban fogannt cuccot nem akarják egy időben elsütni. Inkább visszatartják a Studio Liverpool anyagát, kipofzgatják, hogy addig sem tétlenül telljen az idő. Én úgy vélem, hogy erről van itt szó.

válasz erre

marco

13 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nálam sem. Ez egyszerűen kamu, láthatóan a marketing csoport nem meri kiengedni a konkurens game előtt, vagy vele egy időben a cuccost.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljagery1113 profiljaiPet profilja