WipEout HD: 11.99-ért

2008. szeptember 11.
1.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony megerősítette, hogy a PlayStation Portable-ös WipEout remake 12 Fontos áron kerül forgalomba, a PlayStation Store-on, valamikor az idei esztendőben.

Konkrét megjelenési dátummal továbbra sem tudtak szolgálni. Korábban elhalasztották a bemutatóját, a pletykák szerint az epilepszia teszteken való elbukása okán. A Sony egy teljesen más magyarázattal állt elő, hivatalosan vallják, hogy korántsem erről volt szó. A lényegen azonban mitsem változtat.

A szóbeszédek feszegettek egy 16 Fontos árszabást, ám a Sony ma erre is rácáfolt és közölte, hogy a WipEout HD mindössze 12 Fontért lesz letölthető a megjelenését követően. A futurisztikus verseny játék jelen állás szerint kizárólag online lesz megvásárolható, bár az európai trendeket alapul véve, nem lepődnénk meg egy esetleges Blu-ray kiadáson sem, jóllehet, erről egyelőre valóban nem esett szó.

A WipEout HD a Studio Liverpool műhelyében csiszolódik tovább, hogy még valamikor az idei esztendőben elstartolhasson. Az osztottképernyős multiplayer szekció utólag került bele a játékba, korábban kizárólag online többrésztvevős versenyekkel terveztek a stúdiónál. Nem tehetünk mást, mint várjuk tovább a kibocsájtás napját, de legalább már tudjuk, hogy milyen összeget kell áldoznunk azért, hogy leszippanthassuk magunknak.
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 11 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
dollár?nyelvnyújtó smiley
Nem Dollár! Font! kacsintó smiley Dollárban más az összeg, pontosan 19.99. kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 11 napja

dollár?nyelvnyújtó smiley

válasz erre
WipEout HD
3.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja