Winter Ember címmel ígéretes lopakodós játék érkezik

2019. október 11.
7.3961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blowfish Studios csapata bemutatta legújabb videojátékát, mely Winter Ember címmel egy rendkívül ígéretes, izometrikus nézetből átélhető lopakodós alkotásnak ígérkezik, a főszerepben Arthur Artorias történetével.

Az alkotás egy viktoriánus kori környezetbe kalauzol minket, melyben Arthur egy arctalan emberként válaszokat és bosszút keresve látogat vissza Anargal városába, ahol korábban megfosztották a családjától, a vagyonától és a múltjától is, most pedig összecsap a város felett zsarnokian uralkodó militáns frakcióval a célja elérésének érdekében.

A Winter Ember azon túl, hogy nagyszerű sztorival kecsegtet, a megjelenés terén anime hatásokkal rendelkezik, miközben a játékmenet során a folyamatos lopakodás lesz a célunk, amihez rengeteg eszközt és speciális képességet bevethetünk majd. Hogy mikor és milyen platformokon? Egyelőre nem tudni!

Nézd nagyban ezt a videót!



Winter Ember címmel egy rendkívül ígéretes, izometrikus nézetből átélhető lopakodós alkotásnak ígérkezik, a főszerepben Arthur Artorias történetével.'>
1 hozzászólás

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 5 napja

Mint egy rajzfilm. mosolygó smiley Dög.

válasz erre
Winter Ember
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja