Wings of Prey: Hamarosan kiegészül

2010. március 28.
2.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Wings of Prey a Gaijn Entertainment repülőgépes játéka, amelyet az előző esztendő utolsó napjaiban tett elérhetővé a PC-s játékosok számára (konzolokra még szeptember folyamán, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey címmel jelent meg).

A nem túl arcade, ám nem is túl szimulátoros játékmenet úgy látszik, megfogta a játékosokat, hiszen a fejlesztőcsapat egy kiegészítő készítésébe kezdett, amely elől most rántotta fel a leplet. A Wings of Luftwaffe titulussal felruházott bővítmény pont azt teszi lehetővé, amely az alapjátékból kimaradt, azaz a Harmadik Birodalom oldalán való kampányszerű repkedést.

Tíz küldetésen keresztül bújhatunk bele egy német pilóta egyenruhájába, akit Britannia, Szicília, Szovjetunió, Belgium és Németország légterében, változatos küldetések kereteiben vetnek be a nagy háború során. Két új repülőgépet - Ju 88 A-4 és P-39N-0 - vehetünk irányításunk alá, valamint 44 új festést kapunk a korábbi madarakhoz. Hatalmas sikerre számíthat a kooperatív mód is, amely során 3 cimboránkkal karöltve fordíthatjuk meg a veszni látszó csatákat. A Wings of Prey: Wings of Luftwaffe áprilisban jelenik meg, a yuPlay oldalán már elő is lehet rendelni. Ezen a hétvégén 30% kedvezménnyel tehetjük meg ezt (így 10,5 dollárba kerül), ráadásul a sima Wings of Preyre is 50%-os akciót írtak ki, tehát a II. világháború virtuális légi ütközetei iránt rajongóknak most érdemes rájuk lecsapni. Fontos még megemlíteni, hogy a kiegészítő futtatásához szükséges lesz az alapjáték is.

A játékot béta állapotban teszteltük, és azt kell mondjuk, ez bizony nem semmi kis lövölde lesz!

A Game Channel villámtesztjén a Wings of Prey 85%-os értékelést kapott.

1 hozzászólás

italianman

7 éve, 9 hónapja

Ez elég jóra sikeredett;pedig nem vagyok oda az ilyen repülő szimulátorokéért

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljadarkomen profilja1000feri profilja