Wings of Prey: Digitális úton már begyűjthető a teljes változat

2009. december 27.
4.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Már többször is megemlékeztünk a Wings of Prey című arcade II.

világháborús repülőgépes alkotásról, amely a Gaijin Entertainment hangárjából áll elő, és a korábban konzolokra megjelent IL-2 Sturmovik: Birds of Prey-nek a személyi számítógépekre elkészített változata. A srácok december elején indították el a béta tesztet, és a hónap végére ígérték a játék megjelenését. Szerencsére tudták tartani az ütemtervet, így aki a 40-es évek Európájának légterében kívánja eltölteni az idei esztendő utolsó napjait, ne habozzék beszerezni a Wings of Prey-t.

Erre - sajnos vagy nem sajnos - egyelőre még csak digitális úton van lehetőség, méghozzá a yuPlay weboldalon keresztül, amelyre a legsebesebben erre a linkre kattintva juthattok el. A produktumért 49,99 dollárt kérnek el, amely egy friss, teljes verziós PC-s játék szokásos árának felel meg. Aki ezzel a módszerrel helyezi be gyűjteményébe az alkotást, bónuszként két (virtuális) repülőgépet kap.

A fejlesztők a következő hónapok során folyamatosan fogják szállítani az új tartalmakat, missziókat, gépeket, így a Wings of Prey hosszú élettartamra számíthat, amely cseppet sem kedvezőtlen erény. Az első extra repülő alkalmatosságot, a Curtiss P-40E-t már le is tölthetjük 3 dollár ellenében, a fentebb már linkelt honlapról.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja