Windows XP SP 3 - Hamarosan

2008. március 27.
10.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A Microsoft tervei szerint idén júniustól megszűnne a Windows XP licenszek kereskedelmi forgalmazása, a következő esztendő februárjától pedig már egyáltalán nem lesz elérhető a népszerű operációs rendszer.

Az XP életbentartása céljából online petíciókat írnak alá a felhasználók, immár százezres nagyságrendben támogatják az operációs rendszer további forgalmazását. Mielőtt még zárulna a bazár, azért a Microsoft gondoskodik még egy utolsó frissítésről a harmadik service pack révén.

A TechARP.com információi szerint a következő hónaptól, vagyis április második felétől lesz elérhető a Windows XP harmadik, és egyben utolsó szervízcsomagja. Első körben 7 nyelven jelenik meg a Service Pack 3, (kínai, német, angol, francia, japán, koreai, spanyol) majd rá néhány héttel a további verziók is napvilágot látnak. A Microsoft nem erősítette meg a hírt, csupán annyit közölt, hogy tartják magukat az előzetes ígérethez, mely szerint az év első felében érkezik az új frissítés.

Az XP SP3 build 5503 orosz és angol verziója egyéb iránt már felbukkant a különböző torrent oldalakon, ezen verzió eredete azonban bizonytalan.

Kapcsolódó:

Mi lesz veled Windows XP?
2 hozzászólás

Dj.Skyline

17 éve, 5 hónapja és 15 napja

Be kell látnunk, hogy a Microsoft látotávolságbol lesz@rja az emberiséget, csak a pénz hajtja... ez nem joszomorú smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 15 napja

Kár,hogy így erőltetik rá az emberekre az újabb oprendszerüket és rákényszerítik a gépváltásra azokat akik nem is tervezték!szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja