Windows Vista: kipróbálható telepítés nélkül

2008. szeptember 15.
3.1341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft úgy látszik elkeseredett harcokat folytat a drága Vista operációs rendszerért.

Bármennyire is szeretnék, nem tudják eltörölni az XP-t a köztudatból és a mai napig nagyobb az ezen operációs rendszer felhasználóinak a száma. Miközben a háttérben nagyon nagyon programozzák az új Windows-t, addig az előtérben szeretnék bebizonyítani nekünk, hogy a Vista igen is jó. És aki bátortalan vagy nem tudja mire számítson a Vista kapcsán, az most ingyen kipróbálhatja, telepítés nélkül.

Miről is van szó? A Microsoft készített egy oldalt, ahova rákattanva, böngészőből tesztelhetjük a Vistát. Vagy videó bemutatókon keresztül vagy magunk kattintgatva is megtehetjük ezt, anélkül, hogy egy darab fájlt is telepítenénk a gépünkre. Természetesen egy aprócska regisztráció azért megesik, nehogy akárki megpróbálhassa az operációs rendszert. Érdekes húzás valljuk be, ellenben nem halott ötlet, aki pont ezért nem merte feltenni gépére a Vistát, az most nyugodtan szagoljon bele a weboldalba és tesztelje le, egy próbát megér. A www.windowsvistatestdrive.com oldalra lépve máris meggyőződhetsz róla magad is. Bár arról, hogy az operációs rendszer mennyire stabil természetesen nem... Sajnos.

4 hozzászólás

marco

16 éve, 10 hónapja és 16 napja

Nagyon sokan szidják a Vistát. Én megmondom őszintén, nekem ez az első Windows, amit feltelepítettem és most már egy éve fent is hagytam (elvakult Ubuntus vagyokmosolygó smiley), mert ez működik. Nekem villámgyors, soha nem fagyott le, működik rendesen. Ezt az xp-ről például nem mondhatom el.

válasz erre

Lac

16 éve, 10 hónapja és 16 napja

Gondolom a videókon nem mutatja azt, hogy körülbelül 15 percig bootol a rendszer... Bár szerintem alapból halott ötlet, hogy böngészőből mutatja meg, mire képes...meglepődött smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 10 hónapja és 16 napja

Olvasd végig a hírt és megtalálod!kacsintó smiley

válasz erre

GmsH

16 éve, 10 hónapja és 16 napja

Mi a címe az oldalnak?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja