Windows 8 támogatással érkezik a Comodo Internet Security 5.12

2012. október 14.
3.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Comodo Security Solutions az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a Comodo Internet Security névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 5.12-es verziószámra fejlődött kiadása.
 

Amennyiben esetleg valaki nem ismerné, a Comodo Internet Security egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett biztonsági csomag, ami többrétegű, teljes körű védelemmel képes felvértezni az asztali számítógépeket, mindezek mellett a program további kiváló tulajdonsága, hogy mindenki számára teljesen ingyenesen letölthető.

A hagyományos vírusok mellett a Comodo Internet Security sikeresen megakadályozza többek között a spyware és rootkit kártevők beszivárgását is, de emellett még korszerű sandbox rendszerrel, valamint "Memory Firewall" modullal is fel van vértezve, amik közül az utóbbi a puffer-túlcsordulásos támadásokat képes elhárítani.

A jelek szerint az év elején elrajtolt verzióval a fejlesztőcsapat kiváló munkát végzett, ugyanis az aktuális 5.12-es kiadás esetében semmiféle hibajavítást nem kellett eszközölniük. A most beharangozott Comodo Internet Security 5.12 egyetlen, ám talán annál lényegesebb újdonsága, hogy az előző változatokkal ellentétben immár teljes mértékben fel lett készítve a Microsoft hamarosan érkező Windows 8 operációs rendszerére.

A Comodo Internet Security frissen elkészített 5.12-es kiadása letölthető az alábbi linkeken keresztül, és természetesen már mind a 32 bites, mint pedig a 64 bites rendszerekre kihegyezett telepítők rendelkezésünkre állnak.

A 32 bites Comodo Internet Security 5.12 letöltése (65 MB).
A 64 bites Comodo Internet Security 5.12 letöltése (67,8 MB).
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 16 napja

Dorcika írta:
Erről hirtelen csak annyi jutott eszembe: A Win8 még meg se jelent, de már biztonsági csomag (pláne vírusirtó) kell hozzá
Jaja, meg biztonsági frissítés(!!!!!!) jött ki hozzá pár napja!

Epic fail!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja