Windows 7: Szerezd meg a béta verziót!

2009. január 12.
3.4081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Windows 7 az első visszajelzések szerint egy olyan operációs rendszer lesz, amely köröket fog verni elődjére, a Vistára.

Az első kipróbálók véleményei alapján maximálisan kielégíti az emberek igényeit, gyors, nem fagyogat és belekerült rengeteg hasznos opció is, aminek hála a Vistát átugorva, maximálisan az élre törhet a Microsoft új üdvöskéje. Ha esetleg kétségeid támadtak a fenn említett sorok valóságtartalmával kapcsolatban, miért nem győződsz meg te magad az eddigi kipróbálók véleményének igazáról? Lehetőséged van rá!

A Microsoft ugyanis hivatalosan elérhetővé tette a Windows 7 bétáját, amit az első szerencsés 2,5 millió felhasználó megkaparinthat magának, teljesen legálisan. A Windows 7 bétája elviekben augusztusig lesz használható és egy ésszerű döntés volt a Microsoft részéről, hiszen a kalózok között már pár hete terjeng ez a verzió. A béta kulcsot és a többi apróságot (köztük ugye magát az operációs rendszert) a lentebb feltüntetett linken érheted el, ha szerencsés vagy, még beleférsz abba a 2,5 millió emberbe, aki kipróbálhatja hivatalosan is ezt a bétát.

Az operációs rendszerhez érkezett egy hivatalos minimum gépigény is, ami a következőképpen épül fel:

Processzor: 1 GHz 32 bit vagy 64 bit
Memória: 1 GB RAM
HDD: 16 GB (nyilván ennyi nem kell neki, maga a fájl elviekben 2-3 GB, a többi csak gyorsítótárnak kell)
Grafikus kártya: DirectX 9 kompatibilis, 128 MB V-RAM-mal felszerelt kártyák

Nagyjából tehát egy hasonló gép kell a Windows 7 futtatásához, amit letöltés után írjunk ki egy DVD-re, majd bootolva telepíthetjük is, akár a meglévő operációs rendszerünk mellé is. Érdeklődők kérem erre fáradjanak:

Windows 7 béta kulcs
3 hozzászólás

Development Manager

16 éve, 7 hónapja és 2 napja

Én nekem is össze jött a dolog.

válasz erre

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nem - nem nekem már jön hivatalosan a Microfos oldaláról, hivatalos key-el előbb igényeltem Jah és apropó firefox alól nem megy a letöltés......

válasz erre

Dante576

16 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nah már le is késtem...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja