Windows 10-es csúcsmobil érkezik az Alcatel műhelyéből

2016. március 11.
3.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Alcatel kapcsán főként az alsóbb szegmensbe tartozó okostelefonokat szokás emlegetni, azonban a vállalat egyre nagyobb potenciált lát a felsőbb szériákban is, melyekhez különféle okoskiegészítőket is gyártanak.

Az okosórák piacán például már viszonylag régóta jelen van a vállalat, ilyen terméket pedig nem szokás az óránál olcsóbb készülékekhez használni. Az operációs rendszereket tekintve főként az Androidra szavaznak, legújabb modelljüknek azonban a Windows 10 szimpatizánsok örülhetnek.

Érkezik ugyanis az Alcatel Idol Pro 4, mely egy nagyon komoly csúcsmodell lesz. Kijelzője minimum Full HD, de talán 2K felbontást kap, alatta pedig egy Snapdragon 820-as chipkészlet, 4GB RAM és 64GB belső tárhely található. Ez papíron egy brutálisan erős csomag, melyhez 22 megapixeles hátsó és 10 megapixeles első kamera tartozik, illetve a Continuum funkció is támogatva lesz.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 10 hónapja

Az Alcatel-ben bízok, de a Win 10-ben már kevésbé...

válasz erre

venoman

2 éve, 10 hónapja és 2 napja

Alcatel mindenben megmutatja magát. Nagyot durran egy egy modellje aztán leül egy pár évre. A Sharp szokott ilyen ugrásokat csinálni igaz ő más téren nem a telefon terén.

válasz erre

totyak

2 éve, 10 hónapja és 3 napja

Egyelőre én sem szívesen nyúlnék Win10 telefonhoz, azok után, amiket a tesztben olvashattunk.

válasz erre

kpal

2 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ha olcsóbban adnák mint az Ms saját Lumia trióját akkor elég jó vétel lehet. Unibody kialakítást visszahozhatnák. Viszont biztos nem lesz teljes értékű W10 rajta mivel nem MS név virít rajta.

válasz erre

VaPe

2 éve, 10 hónapja és 3 napja

Marco tesztje után én inkább kihagyom a Windowsos csúcsmodelleket.

válasz erre

Tommy

2 éve, 10 hónapja és 3 napja

És ez is műanyag? Nemár...

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaGargameth profiljamarco profiljaturatur profiljaHellblade profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljatotyak profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaWarriorAutobot profilja