Windows 10-en is nézhetünk már offline Netflix tartalmakat

2017. április 05.
4.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Windows 10 ugyan még mindig nem olyan sikeres, mint az a Microsoft szeretné, de az ő malmukra hajtja az a vizet, hogy a legtöbb fejlesztés már csak a legfrissebb Windows rendszerekre érkezik meg, így a felhasználóknak már emiatt is muszáj lesz váltaniuk.

Nemrég például a Netflix jelentett be egy olyan frissítést, amiért a sorozatrajongók szinte biztosan Windows 10-re váltanak, ha még nem tették meg korábban. A vállalat frissített kliense ugyanis támogatja az offline megtekintést.

Ennek menete egészen egyszerű, amíg netközelben vagyunk, le kell mentenünk azokat a tartalmakat, amiket később offline meg szeretnénk nézni. Egyelőre sajnos nem minden tartalom esetében él ez az opció, így egy külön kategórián belül válogathatunk, de vélhetően egy idő után már minden elérhető lesz ezen a módon.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Szerintem ha valaki valamit nagyon meg akar találni a neten, azt meg fogja netflix nélkül is, amikor lesz rá ideje, hogy megnézze. Nyilván most részben az beszél belőlem, hogy én nem használom ezt a rendszert, így feleslegesnek találom.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Akinek van előfizetése annak jó, de nekem nem mond sokat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja