Will Wright továbbra is együttműködik a Spore csapatával

2009. április 22.
1.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Will Wright, a videojátékok legendáinak fiktív panoptikumában lakozó játékdizájner megnyugtatta a Spore sorozat elhivatottjait, hogy miután folyó hónapban elhagyta az Electronic Arts-ot, továbbra is konzultációs megállapodás köti majd az amerikai óriáshoz.

Ennek értelmében a Spore eljövendő változatai, epizódjai, valamint expanziói nem fogják teljes mértékben nélkülözni a munkásságát, tapasztalatát, elismert szakértelmét.

Will Wright rendszeresen fog találkozni a fejlesztő csapattal és tanácsokkal, tippekkel, irányelvekkel fogja bombázni őket, hogy a Spore továbbra is magán viselhesse az ő nélkülözhetetlen képességeinek szellemi gyümölcsét. Állítása szerint minden hónapban szakít majd egy meghatározott időt arra, hogy instruálhassa a bandát, ezen fronton egyezség is köti az Electronic Arts-hoz, mint szaktanácsadó, ily módon ha közvetlenül már nem is, de közvetve dolgozni fog tovább a franchise fejlődésén.

Jelenleg, mint azt már korábban jelentettük, három, azaz 3 darab új Spore játék munkálatai folynak a stúdiónál, nevezetesen a Spore Creature Keeper-é (PC), a Spore Hero-é (Nintendo Wii) és a Spore Hero Arena-é (Nintendo DS). A rajongók tehát megnyugvással vehetik tudomásul, hogy imádott játékuk jövőjében továbbra is fontos szerepet kap Will Wright. Ő egyébként egy Stupid Fan Club nevezetű "mozgalomért" hagyta ott az amerikai játékmamutot, akik újabb szellemi tőkével kívánják majd bombázni a videojáték, a filmes, és a televíziós piacot. Egyszóval dübörög a showbusiness. A Stupid Fan Club-ban egyébként anyagi/üzleti érdekeltségei vannak az Electronic Arts-nak, mint tőkés betársuló, így kerek az alma.
nincs még hozzászólás

Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMonyo profilja