Wildman címre hallgat a Gas Powered Games legújabb alkotása

2013. január 15.
2.1751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dungeon Siege, az Age of Empires Online és a Demigod fejlesztői ma bejelentették, hogy Wildman címmel szeretnék megjelentetni legújabb projektjüket, amelyen Project W munkacímmel néhány hónappal ezelőtt kezdtek el munkálkodni.

A Gas Powered Games túl sok információt egyelőre még nem közölt a kérdéses alkotásról, azt azonban már elmondták, hogy szeretnék a Diablo-sorozatot lenyúlni a játékmenettel - ergo egy akció-szerepjátékot köszönthetünk a Wildman képében -, de a stílust sajátos ötletekkel kívánják feldobni.

Így például várhatóan és egyben stílusosan egy vademberrel fogjuk megkezdeni a Wildman történetét, majd a kampány előrehaladásával egyre fejlettebbek és intelligensebbek leszünk, miközben egy egész világot felfedezünk magunknak.

A projekt munkálataira egyébiránt a Kickstarter segítségével szeretnének pénzt szerezni a készítők, így legalább egymillió dollárnak össze kellene gyűlnie ahhoz, hogy a Wildman elkészülhessen. Célplatformok és tervezett megjelenési dátum egyelőre nincs.
Wildman címmel szeretnék megjelentetni legújabb projektjüket, amelyen Project W munkacímmel néhány hónappal ezelőtt kezdtek el munkálkodni.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem lesz rossz!

válasz erre

csirkee

12 éve, 2 hónapja és 2 napja

az igen meglepett smiley 1 milla minimum...

válasz erre
Wildman
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja